Close icon

Activiteiten

Klein Amsterdam Producties: Astronautje (4+)

Het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. Deze voorstelling werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers. Hoe word je een goede astronaut? Moet […]

Alt

Het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. Deze voorstelling werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim … In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.


Extra informatie:

Deze voorstelling voor kinderen van 4 t/m 8 jaar vindt plaats op maandag 21 oktober, van 11:00 – 11:45 uur.
Er is tevens een voorstelling later in de middag, van 14:00-14:45 uur.


Maak je eigen sterrenstof!

Op maandag 21 oktober is Muzee Scheveningen een satellietlocatie van De Betovering! Je kunt gratis naar binnen en meedoen aan de doorlopende workshop Sterrenstof.

Over de workshop Sterrenstof:

Hier in outer space is geen sky the limit. We gaan op zoek en maken een wereld in het heelal, samen maken we sterrenstof. Een buitenaardse kans om je eigen een alien of raket te maken. 

De workshop vindt doorlopend plaats van 11:00 tot 17.00 uur en wordt gegeven door Reier Pos.

€ 4,00 voor de aanschaf van een alien.
€ 2,00 per persoon per dag die aan een alien werkt.

 

maandag 21 oktober 2019

Koop je ticket
11:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.