Close icon

Activiteiten

Jazz Talent Stage: The Jinjies

Muzee presenteert een gloednieuw concept ‘Jazz Talent Stage’.   Elke maand wordt de Scheveningenzaal omgetoverd tot een experimentele podium waar opkomende […]

Muzee presenteert een gloednieuw concept ‘Jazz Talent Stage’.  
Elke maand wordt de Scheveningenzaal omgetoverd tot een experimentele podium waar opkomende talenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag optreden. Op de zondagmiddag nemen deze talenten je mee op een ontdekkingsreis langs nieuwe muziekacts rondom jazz. Elke maand staat er een ander thema centraal zoals Electronics, Jazz-based of Groove-based. 
 
Iedereen is welkom. Plan je museumbezoek met een live-optreden. Neem gezellig je opa, oma, vriend of vriendin mee. Leun achterover en laat je je verrassen. Na afloop is er muziek in café De Halve Vleet.

Data & programma

  • 12 februari 2023 – The Jinjies | Deze drie jazz muzikanten voelden al een klik toen ze nog studeerden aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Hun vriendschap en gedeelde passie voor Braziliaanse muziek inspireerde hen om dit project op te zetten. Ze spelen bekende klassiekers maar ook onontdekte, intieme en vrolijke Braziliaanse meesterwerken.
  • 12 maart 2023 – n.n.b.

Tijd: 16:00-17:00 uur
Entree:
Voor het bijwonen van de Jazz Talent Stage dien je een geldig toegangsbewijs te laten zien van het museum. Jongeren onder de 26 jaar krijgen 50% korting. Op vertoon van de museumkaart is de entree gratis. Reserveer je kaartje hier.

‘Jazz Talent Stage’ is een samenwerking tussen Muzee Scheveningen en het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Het concept biedt jonge talenten en podium om op te stralen en het publiek maakt op een laagdrempelige manier kennis met Haags talent. 

zondag 12 februari 2023

Koop je ticket

zondag 12 maart 2023

Koop je ticket
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.