Close icon

Activiteiten

Friday Night Jazz – Heleen Schuttevaer & Rik Cornelissen Kwartet

Heleen Schuttevaer & Rik Cornelissen Kwartet Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr is de sophisticated lady of swing van de Nederlandse jazz. In Friday Night Jazz is zij een goede bekende. Ditmaal neemt zij accordeonist Rik Cornelissen als gast mee. Deze combinatie leidt tot een sfeervolle reis van oost naar west met zonnige […]

Alt

Heleen Schuttevaer & Rik Cornelissen Kwartet

Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr is de sophisticated lady of swing van de Nederlandse jazz. In Friday Night Jazz is zij een goede bekende.

Ditmaal neemt zij accordeonist Rik Cornelissen als gast mee. Deze combinatie leidt tot een sfeervolle reis van oost naar west met zonnige bossanova, blues, jazz classics, een snufje gipsy jazz, Franse swing van Richard Galliano, tango van Astor Piazzolla en zelfs een muzikaal juweeltje van Griekse bodem.

Jazzaccordeonisten zijn dun gezaaid en dit is dan ook  een première in de geschiedenis van Friday Night Jazz. Ontdek de veelzijdigheid van de accordeon op 6 december!

Al is dit programma een beetje ‘anders’, u krijgt Heleen zoals u haar kent: innemend als jazz hostess, aangenaam en onderscheidend qua stemgeluid en soepel swingend aan de vleugel.

Met:

Heleen Schuttevaer – Vocal en piano

Rik Cornelissen – Accordeon

Sven Schuster – Bas

Hans Braber – Drums

vrijdag 6 december 2019

Koop je ticket
20:30

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.