Close icon

Activiteiten

Filmavond: Leven met de Zee’

In samenwerking met de Universiteit Leiden organiseert Muzee een filmscreening rondom het thema ‘Leven met de Zee’. Layla en Esther, […]

In samenwerking met de Universiteit Leiden organiseert Muzee een filmscreening rondom het thema ‘Leven met de Zee’. Layla en Esther, masterstudenten in film en media aan de universiteit, kregen de opdracht om een nieuwe toepassing van film in Muzee te bedenken. Ze hebben ervoor gekozen een avond te organiseren gericht op studenten waarin gezamenlijk films bekeken zullen worden. Binnen hun opdracht gaat het naast de organisatie van een filmevenement om het proces van het bij elkaar zoeken en selecteren van films. Het programma zal bestaan uit een aantal korte films van verschillende plekken op de wereld die zich bezighouden met leven in, naast en met de zee. De films zijn zeer verschillend, maar laten ook de gelijkenissen in onze gezamenlijke verbondenheid met hetzelfde water zien (stop motion, fictie, documentaire, studentenfilm etc.). Aan het einde van de avond is er de gelegenheid om te borrelen in museumcafé de Halve Vleet.

Datum: vrijdag 18 maart 2022
Entree: gratis
Inloop: 18.30 uur
Start film: 19.00 uur

Een zitplaats reserveren kun je doen door je voor- achternaam, telefoonnummer en aantal zitplaatsen te mailen naar [email protected].

Reserveer

 

vrijdag 18 maart 2022

Koop je ticket
19:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.