Close icon

Activiteiten

EP release – Teddy Mac

We zijn verheugd om de release party van de nieuwe EP “Lost and Found” van Teddy Mac aan te kondigen! […]

De getalenteerde Haagse singer-songwriter Teddy Mac zal op 18 juli de release van haar nieuwe EP, "Lost and Found", vieren met een exclusief optreden bij Muzee Scheveningen.

We zijn verheugd om de release party van de nieuwe EP “Lost and Found” van Teddy Mac aan te kondigen! Kom op 18 juli 2024 naar Muzee Scheveningen en beleef een onvergetelijke avond vol muziek en emotie.

Teddy Mac neemt je mee op een persoonlijke reis met haar vijf nummers tellende EP, waarin ze haar ervaringen en zoektocht naar balans in het leven deelt. Deze nummers zijn een reflectie van haar leven, waarin ze leert accepteren dat je niet altijd alles onder controle kunt hebben.

In april bracht Teddy haar eerste single “Twice” uit, die enthousiast werd ontvangen. Met dit nummer wil ze ons eraan herinneren om in het moment te leven en ons geen zorgen te maken over de toekomst – dat is verspilde energie.

In mei volgde haar tweede single “OCD”, misschien wel haar meest persoonlijke nummer. “OCD” belicht niet alleen Teddy’s persoonlijke strijd, maar biedt ook kracht en hoop aan iedereen die zich in de tekst herkent.

In juni verschijnen de overige drie nummers van de EP. Tijdens de release party op 18 juli zullen al deze nummers, en meer, live worden gespeeld. Teddy Mac wordt bij verschillende nummers vergezeld door andere artiesten, waaronder Vince van Reeken, voormalig toetsenist van Direct.

Mis deze bijzondere avond niet! De inloop begint om 19:30 uur en de show start om 20:00 uur. Toegang is gratis, maar meld je wel even aan via de website van Muzee Scheveningen.

Kom de nieuwe muziek van Teddy Mac bewonderen bij Muzee!

Datum: donderdag 18 juli 2024
Aanvang: 20.00 uur
Eindtijd: 21.30 uur
Entree: gratis

donderdag 18 juli 2024

Koop je ticket
20:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.