Close icon

Activiteiten

EP release – Teddy Mac

De getalenteerde Haagse singer-songwriter Teddy Mac zal op 18 juli haar EP-release vieren met een exclusief optreden bij Muzee Scheveningen. […]

De getalenteerde Haagse singer-songwriter Teddy Mac zal op 18 juli haar EP-release vieren met een exclusief optreden bij Muzee Scheveningen. Met haar heldere stem en indringende indie-folk songs weet Teddy zich te onderscheiden als een opvallende verschijning in de muziekscene van Den Haag.

Teddy’s muzikale reis heeft haar naar de finale van de Art Rocks in Paradiso gebracht, evenals naar de Nobel Awards. Bovendien deelde ze het podium met René van Kooten en Brigitte Heitzer in de Lourdeskerk in Den Haag en stond ze in het voorprogramma van Voice-winnares Sophia Kruithof.

Muziek dient voor Teddy als de ultieme uitlaatklep voor haar emoties. Hoewel ze het moeilijk vindt om haar gevoelens onder woorden te brengen, spreken haar liedjes voor zich. Ze vindt inspiratie in artiesten zoals Lizzy McAlpine, Gracie Abrams, Birdy, en Olivia Rodrigo, en creëert muziek die zowel persoonlijk als universeel aanspreekt.

Teddy’s recente single ‘Twice’ reflecteert het belang van leven in het moment. Met dit nummer wil Teddy anderen, maar ook zichzelf, eraan herinneren dat het beter is om zich op het huidige moment te concentreren. Het is beter om je niet te veel zorgen te maken over de toekomst; dergelijke zorgen zijn verspilde energie en leiden ertoe dat men emotioneel twee keer door hetzelfde proces moet gaan.

Eind mei verschijnt een tweede single, gevolgd door de release van haar volledige EP in juni.

Kom de nieuwe muziek van Teddy Mac bewonderen bij Muzee!

Datum: donderdag 18 juli 2024
Aanvang: 20.00 uur
Eindtijd: 21.30 uur
Entree: gratis

donderdag 18 juli 2024

Koop je ticket

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.