Close icon

Activiteiten

De Betovering: Voorstelling Kanoet

Mient bereidt een presentatie van zijn vader voor over waddenvogels. Hij heeft alle opgezette vogels en spullen van het wad alvast klaargezet, maar zijn vader komt maar niet opdagen. 

Mient bereidt een presentatie van zijn vader voor over waddenvogels. Hij heeft alle opgezette vogels en spullen van het wad alvast klaargezet, maar zijn vader komt maar niet opdagen. Mient staat er alleen voor. Gelukkig heeft vader hem veel geleerd, maar kon hij hem nog maar een paar dingen vragen… Uiteindelijk krijgt hij op verrassende wijze toch even contact met zijn vader. Hij blijkt op de Siberische toendra te zitten, bij een nest jonge kanoeten! Het is duidelijk dat zijn vader te laat gaat komen voor de presentatie, maar Mient bewijst dat hij zich, net zoals de kanoetenkuikens, goed alleen kan redden.

De ‘digitale rol’ van de vader wordt gespeeld door een echte professor, Theunis Piersma, hoogleraar trekvogelecologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Aanvang: 14:30 uur
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Entree:
€7.5
Ooievaarspas: €3.25

Over de Betovering
Een Internationaal kunstfestival voor de jeugd in de herfstvakantie. Van 15 tot en met 23 oktober staat cultureel Den Haag op zo’n 55 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 400 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 22 e editie van dit jaarlijkse kunstfestival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen t/m 12 jaar. 

maandag 18 oktober 2021

Koop je ticket
14:30

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.