Close icon

Activiteiten

De Betovering: Voorstelling Geel

Met mime, live muziek en animaties wordt het publiek meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld.

In Geel vinden we alle tinten geel van Vincent van Gogh terug.

Het is genieten in de gele stad. Geel is de kleur van de zon en van blijdschap. Met mime, live muziek en animaties wordt het publiek meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld. Tot er een blauw meisje met een blauwe koffer verschijnt. Dat hoort natuurlijk niet! In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts. Tot ze ontdekken dat ze met geel en blauw groen krijgen en zo uiteindelijk een kleurrijke wereld creëren.

Over Mime Wave / Anastasiia Liubchenko
Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.

Bezoek aan de voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Aanvang: 10:00 uur
Leeftijd: 
2 t/m 6 jaar
Entree:
€7.5
Ooievaarspas: €3.25

Over de Betovering
Een Internationaal kunstfestival voor de jeugd in de herfstvakantie. Van 15 tot en met 23 oktober staat cultureel Den Haag op zo’n 55 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 400 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 22 e editie van dit jaarlijkse kunstfestival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen t/m 12 jaar. 

dinsdag 19 oktober 2021

Koop je ticket
10:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.