Close icon

Activiteiten

Coba in Rouw – liedjes vol prachtige muzikale droefheid

Geïnspireerd door de tentoonstelling ‘Rouw, Begraven op Scheveningen’ (Muzee v.a. november ) ging Coba (Jeannette Scheffer) op zoek naar liedjes die de uiteenlopende gevoelens weergeven bij verlies en verdriet om een dierbare, een geliefde of een ander gekoesterd bezit. Coba in Rouw is ondanks die insteek uiteindelijk toch een vermakelijke liedjesvoorstelling […]

Alt

Geïnspireerd door de tentoonstelling ‘Rouw, Begraven op Scheveningen’ (Muzee v.a. november ) ging Coba (Jeannette Scheffer) op zoek naar liedjes die de uiteenlopende gevoelens weergeven bij verlies en verdriet om een dierbare, een geliefde of een ander gekoesterd bezit.

Coba in Rouw is ondanks die insteek uiteindelijk toch een vermakelijke liedjesvoorstelling geworden, omdat het over de kracht en de kunst gaat er weer wat van te maken als de donkerste wolken verdwenen zijn. Coba in Rouw bevat naast tijdloze nummers vol prachtige muzikale droefheid ook recenter en levenslustig repertoire.

Zing mee met het heerlijke volksrepertoire of geniet in stilte van de intens mooie liedteksten.

Laat u vooral niet op het verkeerde been zetten door de titel. Coba in Rouw is bovenal een hartverwarmende liedjesdeken vol troost, overgoten met het bekende Coba-sausje.

Met:

Jeannette Scheffer (zang)
Rik Fennis (gitaar, arrangementen)
Rob Sprinkhuizen (drums)
Evert Willemstijn (contrabas)

zaterdag 7 december 2019

Koop je ticket
19:15

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.