Close icon

Activiteiten

Chris Hinze: “INCREDIBLE INDIA!” multimedia concert

NA RUIM 40 JAAR NEEMT CHRIS HINZE  AFSCHEID VAN HET THEATER EN WEL MET EEN SPIKSPLINTERNIEUWE MULTIMEDIA THEATER SOLOCONCERT PRODUCTIE: “INCREDIBLE INDIA!” In Muzee vindt op 12 oktober de première plaats! Chris Hinze, fluitist, componist en reiziger maakt ieder jaar aan de hand van zijn reizen een groot multimedia theater […]

Alt

NA RUIM 40 JAAR NEEMT CHRIS HINZE  AFSCHEID VAN HET THEATER EN WEL MET EEN SPIKSPLINTERNIEUWE MULTIMEDIA THEATER SOLOCONCERT PRODUCTIE:
“INCREDIBLE INDIA!”
In Muzee vindt op 12 oktober de première plaats!

Chris Hinze, fluitist, componist en reiziger maakt ieder jaar aan de hand van zijn reizen een groot multimedia theater soloconcert productie.

 

 

Dit jaar is dat “Incredible India”: een unieke mix van indrukwekkende videobeelden, Chris Hinze die  “LIVE” speelt en improviseert op backing tracks en natuurlijk zijn persoonlijke verhalen en anekdotes. Dit alles samengesmeed tot een boeiende voorstelling.
De combinatie van adembenemende documentaire-achtige reisimpressies (op een gigantisch scherm) en muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.
Mensen gaan zitten en laten zich 2 uur lang zowel muzikaal als visueel optimaal verwennen en komen vervolgens  blij (verrast) weer naar buiten.  Incredible India is voor een zeer breed publiek.

Incredible India neemt je mee naar de onbekende en fascinerende en kleurrijke wereld van 1.5 miljard Indiërs. Hun leven te midden van de overvolle steden, hun chaos, armoede en rijkdom, de overweldigende natuur, de talrijke tempels en paleizen, de hippie, dance, music &film scene en de prachtige stranden en eilanden. India is onvergelijkbaar fascinerend.

“Incredible India” wordt de allerlaatste grote productie van Chris Hinze. Hij gaat zich wijden aan reizen, muziek maken en aan zijn boek! Dus: mis het niet!

Een voorproefje:

YOUTUBE Clips :

“Alap& the world to Beragi” :  https://youtu.be/1hBSw2R6A3g

“The fast world of Beragi”   :  https://youtu.be/OX2ozvzvyQo

 

 

meer info:  Keytone Records – The music of Chris Hinze ;  www.chrishinze.nl

Wat zegt de pers over de muziek van Chris Hinze:

Noord Hollands Dagblad:Chris Hinze op eenzame hoogte!
Haagsche Courant: Grensverleggend!’
De Telegraaf: Een uitdaging voor de muzikale zintuigen. Een absolute must’!
Trouw:‘Een waanzinnig concert!  Onnederlands! Een amalgaam van muziekculturen en –stijlen. Het gevaar van een lappendeken wordt buiten de deur gehouden’.
Elegance:verrassend.. muziek met ballen… een vervoermiddel van de geest… Zeer de moeite waard. En voor een breed publiek!
De Gelderlander:’Hinze blijkt een meester in het ‘vertalen’ van cultuurkleuren naar een muzikaal palet van uitzonderlijk niveau. Een must voor iedereen die muziek in een nog grotere context wil ondervinden’.

l

 

zaterdag 12 oktober 2019

Koop je ticket
20:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.