Close icon

Activiteiten

ChaChaChalina

ChaChaChalina is een latin band opgericht door zangeres en percussioniste Chalina Smit en pianist Dani Brands. Ze zette eind 2019 […]

ChaChaChalina is een latin band opgericht door zangeres en percussioniste Chalina Smit en pianist Dani Brands. Ze zette eind 2019 de toen 4 koppige latin band op waarmee ze hun eigen geschreven stukken konden spelen en uitwerken. Snel daarna kwam de samenwerking met trombonist Yiannis Marinos en percussionist Gerardo Rosales tot stand waardoor de band twee geweldige muzikanten rijker is geworden. Dit resulteert in hard groovende en strakke latinjazz, met de New Yorkse salsa feel en met uitstapjes naar de moderne Cubaanse timba. In oktober 2020 speelde ChaChaChalina, namens Dani Brands, in de finale van de Conservatorium Talent Award 2020.
Op 1 juli releasen ze hun EP “Mira antes de saltar”. Ze zijn nu hard bezig met hun debuut album die ze begin volgend jaar gaan uitbrengen.

ChaChaChalina neemt het publiek mee op reis naar verschillende Latijns Amerikaanse muziekstijlen die verwikkeld zijn in hun eigen composities en opzwepende latin ritmes. Dansen is in deze tijd waarschijnlijk nog verboden, iets wat onvoorwaardelijk verbonden is aan latin muziek, maar verwacht met deze internationale band een onvergetelijke én swingende middag.

Line up:
Chalina Smit – vocals & congas
Dani Brands – piano
Deborah Slijkhuis – basgitaar
Jurgen Scholtanus – trompet
Yiannis Marinos – trombone
Martijn Wijma – timbales

Open singles op Spotify

zondag 11 juli 2021

Koop je ticket
16:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.