Close icon

Activiteiten

Bossanova muziek door Jaime & Vita en Kenji van Nieuwenhuizen

Op zondag 19 juli staat Muzee in teken van de Braziliaanse muziek. Verwacht een muzikale avond uitgevoerd in haar puurste vorm met akoestisch gitaar en stem. Over Vita en Jaime Vita Pagie en Jaime Nanoha zijn al sinds 2012 een gevestigd duo. Zij hebben een grote liefde voor de Braziliaanse […]

Alt

Op zondag 19 juli staat Muzee in teken van de Braziliaanse muziek. Verwacht een muzikale avond uitgevoerd in haar puurste vorm met akoestisch gitaar en stem.

Over Vita en Jaime
Vita Pagie en Jaime Nanoha zijn al sinds 2012 een gevestigd duo. Zij hebben een grote liefde voor de Braziliaanse muziek. Beiden zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en hebben inmiddels een album opgenomen en een pakkende theatervoorstelling gemaakt. Zij vertolken melancholische ballades en ritmische liederen uit de 20e eeuw op geheel akoestische wijze.

 

Dansvoorstelling Un-bound
In het voorprogramma vindt de dansvoorstelling ‘Un-bound’ plaats, uitgevoerd door Kenji van Nieuwenhuizen, in de vernieuwde Scheveningenzaal van Muzee. Kenji is afgestudeerd als dansdocent aan Codarts Rotterdam en is dansdocent bij het Haags Ballet Centrum op Scheveningen.
“Un-bound”
Are we truly happy when we have all the freedom in the world? Is it always the best solution to be free in every choice we take or does this freedom withholds hidden boundries.

Vanwege de coronamaatregelen vindt dit evenement twee keer plaats in Muzee.

Concert 1: 16:00-18:00 uur
Concert 2: 18:00-20:00 uur

Tickets
Standaard €10,-
Ooievaarspas €5,- | Laat bij aankomst je Ooievaarspas zien aan onze kassamedewerker.

* Dit programma is als onderdeel van het ZomerZout Festival.

zondag 19 juli 2020

Koop je ticket
16:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.