Close icon

Activiteiten

Appeltaartconcert

Sommige componisten vertellen een verhaal, anderen willen ontroeren of slechts de geest bedwelmen. Het allerbelangrijkste is dat er vóór het […]

Metamorfosen

Sommige componisten vertellen een verhaal, anderen willen ontroeren of slechts de geest bedwelmen. Het allerbelangrijkste is dat er vóór het eten van de Appeltaart van binnen al iets bijzonders gebeurt. Harpiste Annemieke IJzerman speelt met de Utrecht Chamber Players (strijkkwartet) een fijnzinnig programma met muziek van Maurice Ravel, Granville Bantock, Philip Glass en Claude Debussy.

Na afloop is er uiteraard …appeltaart en koffie/thee. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten.

Entree: €4 (incl. muziek, thee/koffie en appeltaart)
Ooievaarspas: €2

Tijd:
10.30-12.00 uur

Programma

  • donderdag 1 september

  • dinsdag 4 oktober
    Het Kreisler Quartet onder leiding van concertmeester Lis Perry speelt hyperromantische muziek van Piazzolla, de ‘Zeesuite’ van Monique Krüs en nog meer prachtige muziek.
  • maandag 28 november – ‘Gevoelig en virtuoos’ door Manzanissimo
    Vandaag speelt ensemble Manzanissimo (met leden van het Residentie Orkest en van Stichting Appeltaartconcerten) een zomers programma met bijna bekende meesterwerken. Schubert schreef een aangenaam én uitdagend stuk voor dwarsfluit, altviool, gitaar en cello. Joey Roukens schreef een nostalgisch stukje weemoed voor Stichting Appeltaartconcerten. U hoort twee jaargetijden van Verdi in de bewerking van gitarist Martin Kaaij. Het wordt een feest voor alle zintuigen.

Een vrijwillige bijdrage aan de uitgang voor Stichting Appeltaartconcerten is zeer welkom.

De Appeltaartconcerten in Den Haag worden ondersteund door meerdere partners zoals Muzee, Laaktheater, het Emmafonds, het Residentie Orkest.

donderdag 1 september 2022

Koop je ticket
10:30

dinsdag 4 oktober 2022

Koop je ticket

maandag 28 november 2022

Koop je ticket
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.