Close icon

Activiteiten

Appeltaartconcert bij cultuuranker Muzee

Appeltaartconcerten bij cultuuranker Muzee Scheveningen Op maandag 21 september vindt het ‘Appeltaartconcert’ bij cultuuranker Muzee plaats. Met de Appeltaartconcerten spelen muzikanten klassieke muziek voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen komen. Op een laagdrempelige manier komen deze mensen bij elkaar in een […]

Alt

Appeltaartconcerten bij cultuuranker Muzee Scheveningen

Op maandag 21 september vindt het ‘Appeltaartconcert’ bij cultuuranker Muzee plaats. Met de Appeltaartconcerten spelen muzikanten klassieke muziek voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen komen. Op een laagdrempelige manier komen deze mensen bij elkaar in een gezellige én warme setting. Familie, vrienden, buren en andere liefhebbers zijn van harte welkom! Tijdens het concert serveren wij een heerlijk stuk oma’s appeltaart en koffie! De appeltaart staat symbool voor de veilige én warme sfeer van de concerten. 

Datum: maandag 21 september
Tijd: 13:30 – 14:30 uur

Mail voor meer informatie naar [email protected] 

* Het Fonds is een aanvulling op de (dit jaar al 75 jaar) bestaande Vereniging Vrienden van het Residentie Orkest en de Business Circle.

maandag 21 september 2020

Koop je ticket
13:30

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.