Close icon

Activiteiten

Marlous Lazal & Kwartet – Adempauze

Adempauze Het nieuwe theaterconcert van Marlous Lazal en haar Kwartet is gebaseerd op haar recente EP Zij van het Noorden. […]

Adempauze

Het nieuwe theaterconcert van Marlous Lazal en haar Kwartet is gebaseerd op haar recente EP Zij van het Noorden.

Marlous Lazal woonde en werkte in Spanje en Zuid-Amerika, maakte twee Spaanstalige albums met Argentijnse tangomuziek en zong op podia van het Concertgebouw tot aan de Mercado de la Abundancia in Montevideo. De laatste jaren zingt ze haar eigen Nederlandstalige chansons met haar kwartet topmuzikanten: Leon Mennen op gitaar, Matias Pedrana op de bandoneon, Enrique Firpi, drums en percussie en Emma Breedveld op viool.

Ze maakte met Jeroen Zijlstra het programma Berichten van zee als hommage aan de scheepsarts en dichter Jan Jacob Slauerhoff en schreef een groot deel van haar teksten in samenwerking met Rob Chrispijn.

In haar concert Adempauze neemt ze je mee in haar herinneringen aan verre reizen, maar ook in de schoonheid van Nederland dicht bij huis. Ze bezingt het persoonlijke verhaal van haar moeder met Alzheimer om vervolgens een swingende samba over Poes Poes te laten klinken. En na een jazzwals over haar geliefde Scheveningen gaan we zeker ook via Buenos Aires naar het Spaanse strand om uiteindelijk met Leonard Cohen een zen moment te beleven.

Entree: €15,- (incl. 1 drankje)
Tijd: 19.00 tot 20.00 uur

zaterdag 10 juli 2021

Koop je ticket
19:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.