Close icon

Activiteiten

Den Haag, mijn lief – Yvonne Keuls en Max Douw. Uitverkocht.

Yvonne Keuls en Max Douw in Muzee Scheveningen met de voorstelling ‘Den Haag, mijn lief’   Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van 19 mei!   Yvonne Keuls neemt u aan de hand mee door de binnenstad, langs zee en strand, langs oude huizen en parkjes, door ruimte en […]

Alt

Yvonne Keuls en Max Douw in Muzee Scheveningen met de voorstelling ‘Den Haag, mijn lief’

 
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van 19 mei!
 

Yvonne Keuls neemt u aan de hand mee door de binnenstad, langs zee en strand, langs oude huizen en parkjes, door ruimte en tijd en overal spreekt ze Hagenaars en Hagenezen aan. Max Douw danst op zijn vleugel met haar mee. Hij deelt zijn vreugde met u – zijn eigen teksten zingend – en brengt u bij Haagse monumenten en knusse plekjes onder Haagse bomen. Maar ook bij mooie meisjes en oude mensen op Haagse terrasjes.

Het duo Keuls/Douw staat garant voor een heerlijke zondagmiddag! Al eerder deelde Yvonne Keuls het podium met Max Douw. De bij vlagen hartverscheurende en toch vrolijke voorstelling ‘Bericht van twee niet-gekke dames’ werd in 2018 twee keer in Muzee gespeeld voor een uitverkochte zaal. Voor deze nieuwe productie is de belangstelling weer bijzonder groot: de vier voorstellingen van ‘Den Haag, mijn lief ‘in Het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg op 31 januari en 1, 2 en 3 februari zijn reeds uitverkocht. Kaarten voor de voorstelling in Muzee Scheveningen zijn verkrijgbaar via de website onderaan deze pagina of bij de kassa van Muzee.

Datum: zaterdag 6 april 2019, aanvang 20.00 uur.

Entree: De toegangsprijs is € 15. Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting.

Meer info: www.yvonnekeuls.nl , www.maxdouw.com

 

Over Yvonne Keuls

Yvonne Keuls is al meer dan een halve eeuw een veel gelezen en veel geprezen schrijfster. Zij werd geboren in Nederlands-Indië en kwam op zevenjarige leeftijd naar Nederland. Yvonne Keuls schrijft met warmte, humor en realiteitszin en weet met haar persoonlijk getinte en ontwapenende werk een groot publiek aan zich te binden. Veel van haar boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur. Ze weet met haar stem deze verhalen een extra dimensie te geven. Ze is een rasvertelster. Max Douw zorgt zingend en pianospelend op geheel eigen wijze voor muzikale hilariteit.
Yvonne Keuls. Foto Jacqueline de Haas.
 

Over Max Douw

Max Douw (1983) is zanger, muzikant, liedjesschrijver en dichter. Max schrijft zijn eigen teksten en muziek. Op zijn eerste Nederlandstalige soloalbum, getiteld Gekkenhuis, komen de favoriete muziekstijlen samen die Max de afgelopen jaren heeft ontdekt en toegepast. Jazz, chansons, het levenslied, theatermuziek, pop, de verschillende stijlen leveren een gevarieerd en rijk repertoire op. In oktober 2016 speelde Max de hoofdrol in Buziau. Een grootschalige musical-revue over het leven van een van de grootste revue-artiesten die Nederland ooit heeft gekend, Johannes Buziau.

In 2017 was hij met het lied ‘Eventjes thuis’ muzikaal ambassadeur van de Ronald McDonald-huizen.
Max Douw. Foto Hans Ringnalda.
 

zaterdag 6 april 2019

Koop je ticket
20:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.