Close icon

Doe mee met Young Art @ Sea tijdens het Spotlight Festival!

26 juni 2024

Oproep voor Jong Talent: Doe mee met Young Art @ Sea tijdens het Spotlight Festival! Ben jij tussen de 16 en 25 jaar en heb je een passie voor muziek, dans, spoken word, theater of een andere kunstvorm? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op vrijdagavond 6 september trapt Muzee het Spotlight Festival af met een speciale editie van Young Art @ Sea, een avond vol sfeer, kunst en muziek, speciaal georganiseerd voor en door jonge talenten uit de buurt.

Wat kun je verwachten?
Young Art @ Sea biedt een platform voor jonge artiesten om hun talenten te tonen. Of je nu zingt, danst, acteert of een andere kunstvorm beoefent, wij willen jouw creativiteit zien stralen op het podium van Muzee. Dit is jouw kans om in de spotlight te staan en je kunst te delen met een enthousiast publiek.

Hoe kun je meedoen?
Wil jij bij ons in de spotlight staan en jouw talent tonen tijdens dit bijzondere evenement? Stuur dan voor 15 juli een mail naar [email protected] en wie weet zien we jou op 6 september bij Muzee!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.