Close icon

De Scheveningse Innovatieweek was een groot succes!

17 oktober 2023

Van 25 tot en met 29 september 2023 vond de tweede editie van de Scheveningse Innovatieweek plaats bij Muzee Scheveningen. 540 leerlingen uit Scheveningen hebben kennisgemaakt met de traditionele ambachten van Scheveningen en de innovaties aan de Scheveningse kust. 

Samen met North Sea Farmers, Wavemakers United en fashion designer Sientje van ’t Veer heeft Muzee en programma vol proeven, voelen en doen samengesteld. De kinderen en docenten waren zeer enthousiast. De leerlingen van het Maris college vonden het een unieke beleving en hebben veel geleerd. 

Programma Toekomst aan de Noordzee
De Scheveningse Innovatieweek is een terugkerend festival. Hiermee hopen we dat het een onderdeel wordt van het curriculum van de Scheveningse en Haagse basisschoolleerlingen.

Onderstaand een selectie foto’s van de Scheveningse Innovatieweek gemaakt door Jeremy Meek.

 

arrow
arrow

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.