Close icon

Plantjes en stekjes ruilen bij Muzee

7 augustus 2023

Op zaterdag 12 augustus organiseren de vrijwilligers van team Groen van Muzee een kleine plantenruilbeurs. Het plan is om dit elke tweede zaterdag van de maand te doen. De insteek is om in contact te komen met andere plantenliefhebbers en om elkaar blij te maken met een geruild of gratis plantje.

Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen welkom op de buitenplaats van Muzee met hun overtollige binnen- of buitenplantjes, zaaigoed, aarde, bloempotten of tuinboeken. Denk aan die uit de kluiten gewassen cactus of oleander of een potje met net gewortelde stekjes. Praat op de plantenruilbeurs met andere plantenliefhebbers over de perfecte verzorgtip voor jouw lievelingsplant. Team Groen ontvangt je op 12 augustus met plezier!

Nadat je je plantjes op het achterplein op een van de tafels hebt gezet, leg je er een papier of sticker bij met je naam erop. Dan maak je een rondje langs de tafels, de bar is open voor koffie en thee, je maakt een praatje hier en daar en wie weet kom je samen tot een mooie ruil. Je kunt ook je plantjes weggeven aan de liefhebber met de mooiste glimlach, want uiteindelijk is het allemaal bedoeld voor de aardigheid.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.