Close icon

Riet Taal in de serie postzegels ‘Ode aan Nederland’

28 januari 2023

Op 25 januari 2023 bracht PostNL in samenwerking met Britse fotograaf Jimmy Nelson een bijzondere serie postzegels uit met de naam ‘Ode aan Nederland’. Op de persoonlijke postzegels staan portretten van vrouwen en meisjes in Nederlandse kleder- en streekdracht, gefotografeerd door Jimmy Nelson voor zijn boek Between the Sea and the Sky uit 2022. Het ontwerp van de postzegels is gemaakt door grafisch ontwerper Larissa Rosvaenge van Jimmy Nelson Studio.

De Vrienden van Muzee stonden portret voor Nelson’s boek ‘Between the Sea and the Sky’. Muzee is trots om te kunnen delen dat Riet Taal, vrijwilliger en Vriend van Muzee, op één van deze postzegels afgebeeld staat in Scheveningse dracht. De postzegelserie is te bestellen via deze link.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.