Close icon

De Betovering komt naar Muzee

18 oktober 2022

In de herfstvakantie van 21 t/m 29 oktober kunnen alle kinderen zich laten verrassen en verwonderen in Muzee. Kinderen kunnen die week een eigen magisch circus maken met materialen uit Karels Kinderkoffer: van jongleerballen tot diabolo’s. Gratis deelname bij bezoek aan het museum.

Op vrijdag 21 oktober vindt de bijzondere voorstelling ‘Eenzaam, maar niet alleen’ plaats. Een familievoorstelling van buurtbewoner en theatermaker Cat Smits in coproductie met Muzee. Het verhaal gaat over een vissersdochter uit de vorige eeuw, hoe was het om als meisje op te groeien in de Scheveningse vissersgemeenschap?
Reserveer tickets via deze link.

Op maandag 24 oktober kunnen ouders en kinderen genieten van de voorstelling ‘Onder de Grond’, waarin Mare en Lev dromen over een leven ergens anders. Ze graven een gat naar de andere kant van de wereld en diep onder de grond botsen ze tegen elkaar op. Reserveer tickets via deze link.

Reserveer kaarten online of aan de kassa bij Muzee. Op vertoon van de Ooievaarspas ontvangen bezoekers 50% korting.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.