Close icon

Unieke veegactie Verzamelalbum “Historisch Scheveningen”!

7 december 2021

De uitgave van het verzamelalbum “Historisch Scheveningen”, was afgelopen jaar een daverend succes. De 5000 verzamelalbums, waarvan de plaatjes via de Jumbo Koornneef Aan de Haven konden worden verzameld, waren in een mum van tijd “uitverkocht”.

Georganiseerd door de Vrienden van Muzee Scheveningen, fungeerde Muzee als ruilbeurs voor het uitwisselen van dubbele plaatjes. Als gevolg hiervan konden de Vrienden duizenden verschillende plaatjes verzamelen. Met noeste arbeid hebben de Vrienden deze plaatjes gerangschikt en dit bleek voldoende voor zo’n kleine 300 albums. Vol enthousiasme bleek Jumbo Koornneef Aan de Haven bereid om medewerking te verlenen aan een zogenaamde “veegactie”. Zij sponsoren een oplage van 300 nieuwe albums.

Hoe werkt dit?

  1. De albums komen half december beschikbaar;
  2. De kosten per album, inclusief de 206 plaatjes, bedragen €15;
  3. Aanmelden kan uiterlijk tot en met dinsdag 14 december 2021 alleen/uitsluitend per mail via [email protected] onder vermelding je naam en adres; maximaal 1 album per aanmelding (let op: OP = OP);
  4. Je ontvangt hierna het verzoek om het verschuldigde bedrag € 15,00 per album, over te maken op de onderstaande bankgegevens:
  1. Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestiging met een bestelnummer;
  2. Met deze bevestiging kan de bestelling afgehaald worden op donderdag 16 december 2021 tussen 10.00 uur tot en met 16.00 uur bij Jumbo Koornneef Aan de Haven;

Mocht blijken dat, ondanks de zorgvuldige controle door de Vrienden, toch nog een plaatje ontbreekt, dan kan het ontbrekende plaatje(s) alsnog aangevraagd worden. Stuur bericht naar Piet Taal via [email protected]. Je ontvangt daarna een bericht dat de plaatjes kunnen worden afgehaald bij Muzee. Het is adres van Muzee Scheveningen is Neptunusstraat 90-92, geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.