Close icon

Weer geen kerstland, maar wel een speciale loterij

11 oktober 2021

De Vrienden van Muzee Scheveningen durven het dit jaar nog niet aan om een nieuwe editie van Kerstland te organiseren vanwege de geldende coronamaatregelen. Wel staat er in navolging van vorig jaar een speciale Kerstlandloterij op het programma.

Door lootjes te kopen voor de Kerstlandloterij steun je niet alleen de Vrienden van Muzee Scheveningen, maar maak je ook kans op prachtige prijzen. Zo is de hoofdprijs een overnachting voor twee personen in het gloednieuwe Inntel Marina Beach Hotel. Ook de tweede prijs, een waardebon van maar liefst 75 euro te besteden bij Quist, de E-bike specialist, mag er zijn. En de derde prijs is er ook één om je vingers bij af te likken, namelijk een dinerbon voor twee personen bij Zarautz. Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke prijzen te winnen.

De loten kosten slechts 1 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de navolgende Vrienden: Cobie van der Harst (Geuzenkwartier), telefoon: 06-18217830; Klara van der Zwan (Duindorp), telefoon: 06-49854349; Joop Alberti (Scheveningen-dorp), telefoon: 06-13369338 en Piet Taal (Scheveningen-Noord), telefoon: 06-53518811.

De trekking vindt plaats op zaterdag 18 december om 16.30 uur. De winnende lotnummers worden bekendgemaakt via de website van Muzee Scheveningen en De Scheveninger.

Foto: Dick Teske

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.