Close icon

Belangrijke informatie mbt maatregelen

25 september 2021

Vanaf 25 september 2021 zijn er aangepaste maatregelen die we graag met jullie willen delen. 

Dit zijn de wijzigingen: 

Het terras op de binnenplaats van Muzee blijft toegankelijk zonder beperkingen.⁠⁠ Indien er gebruik wordt gemaakt van de toilet, dient de bezoeker buitenom te lopen en via ingang naar binnen. Via café de Halve Vleet naar binnen lopen is alleen mogelijk op vertoon van een geldige coronatoegangsbewijs.

Testen voor toegang is voor ons een tijdelijke oplossing; Muzee is en blijft een plek voor iedereen. Toch willen wij in het belang van de artiesten, onze partners en ons personeel tijdelijk gebruik maken van de mogelijkheden die het testen voor toegang biedt. Op deze manier kunnen wij weer een podium geven aan alle artiesten die wij zo hebben gemist. ⁠⁠

Hopelijk tot snel! ❤️

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.