Close icon

Voor alle ZEEKIDS: vier de zomer bij Muzee!

19 juli 2021

Vervelen in de zomervakantie? Nou echt niet! Tijdens de zomervakantie presenteert MuzeeZEEKIDS zomerprogramma met toffe creatieve workshops en strandexcursies in samenwerking met IVN Den Haag.

ZEEKIDS Zomerprogramma

Van maandag 16 augustus t/m vrijdag 20 augustus kunnen alle kinderen van 6 t/m 12 jaar een dagprogramma volgen van 10.00 tot 15.30 uur. We gaan onder andere aan de slag met street art, recycling, 3D, audiovisueel, storytelling en nog veel meer! Elke dag werken we met een ander thema zoals Kunst van de straat, Schoon strand, Zeedieren, Verhalen van de zee en Zomer in je bol. De workshops worden gegeven door kunstenaar Lotte Verweij en zijn in samenwerking met Muzee ontwikkeld. Kinderen kunnen 1 of meerdere dagen deelnemen. Tussen de middag word je verwend met een heerlijke lunch. Meld je op tijd aan, want vol=vol!

Zeekids zomerprogramma

Strandexcursie met IVN Den Haag

Benieuwd naar alle dieren op het Scheveningse strand? In samenwerking met IVN Den Haag worden er strandexcursies aangeboden. Spelenderwijs leer je ook over het leven in de visserij. We gaan namelijk met een kornet vissen! Doe je mee?

LET OP: Deze excursie vindt plaats op locatie. We verzamelen aan het begin van het Noordelijk Havenhoofd op Scheveningen.

Entree: €3,-

*Begeleiding kinderen verplicht

ZEEKIDS STRANDEXCURSIE 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.