Close icon

Muzee is weer open

3 juni 2020

Door de maatregelen rondom het Coronavirus moest Muzee op 12 maart abrupt de deuren sluiten voor publiek. Muzee draait in de maand juni proef met verschillende openstellingen voor personeel en achterban. Specifieke doelgroepen worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Ook programmeren we enkele kleinschalige evenementen, deze worden via de website gecommuniceerd.

Vlaggetjesdag voor kinderen

Op woensdag 10 juni trapt Muzee af met Vlaggetjesdag voor kinderen op onze binnenplaats. Er is een leuk programma samengesteld met
partners uit de buurt, waarin het Schevenings goud, de haring, en de Scheveningse tradities centraal staan.

Kinderen ontwerpen zelf nieuwe klederdracht, ontdekken alles over de haring en de haringvisserij en gaan aan de slag met
druktechnieken om een nieuwe Scheveningse vlag te maken voor onze vlaggenlijn!

Vlaggetjesdag voor kinderen wordt om 13.00 geopend met het kinderkoor De Zeesterren. Daarna zullen kinderen in kleine groepjes aan het programma deelnemen. Voor dit programma worden er een aantal kinderopvangorganisaties uit de buurt uitgenodigd.

Opening vanaf 1 juli

Muzee zal vanaf 1 juli drie dagen per week geopend zijn (woensdag, zaterdag, zondag) tussen 11.00 en 16.00 uur voor regulier bezoek. Voor een bezoek dient u online een ticket te reserveren op dag en aanvangstijd.

Vanaf mid-juni kunt u online kaarten reserveren.

We hanteren in deze periode gereduceerde tarieven om iedereen uit te nodigen de vernieuwde schilderijenzaal te komen bewonderen. We hebben tijdens de noodgedwongen sluiting namelijk niet stil gezeten en de nodige vernieuwingen doorgevoerd.

Vanaf september 2020 zal de museale presentatie van Muzee weer op volle sterkte zijn met de tijdelijke tentoonstelling Scheveningen (op z’n) hondjes.

Als u nu echt niet kunt wachten met een bezoek aan Muzee tot 1 juli omdat u uw lievelingsschilderij mist of juist nu familiebezoek heeft vanuit de andere kant van de wereld, stuurt u dan een mailtje naar [email protected] met uw verzoek en dan bekijken wij hoe wij u hierin tegemoet kunnen komen.

Gedurende de zomer programmeert Muzee intieme optredens en spannende kinderworkshops op binnenplaats van het museum. Deze activiteiten worden via de website gecommuniceerd en zijn weersafhankelijk.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.