Close icon

Michael Toner: Georganiseerde Chaos

31 oktober 2019

3-17 november

Michael Toner is een beeldend kunstenaar die al jaren woont en werkt op Scheveningen maar toch buiten Nederland meer bekendheid heeft vergaard dan hier. Zijn tekeningen zijn onder andere verschenen in de New York Times.

Toner neemt je in zijn monumentale werken mee in een waanzinnige wereld waarin niets te gek is. Zo worden vrachtwagens met melk de Bijenkorf op gehesen en staat het Binnenhof vol met circusdieren, muzikanten en eettentjes. Toner’s tekeningen nodigen uit om langer bij stil te staan en ieder detail te verkennen.

Muzee Scheveningen en Art & Jazz organiseren van 3 tot en met 17 november een tentoonstelling ter ere van Toner’s 50 jarig jubileum als kunstenaar.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.