Close icon

Pop-up theater Club Lourdes opent deuren op Scheveningen

17 oktober 2019

Zaterdag 19 oktober opent pop-up theater Club Lourdes aan Zee opnieuw haar deuren. Vier weken lang is de Lourdeskerk op Scheveningen het toneel van verbluffende magie, familiecircus en intieme optredens.

Zaterdagavond start met A Night Out Muziek Expeditie een vier weken durend programma. Een muzikale rondwandeling langs de mooiste plekjes op Scheveningen met optredens van Haagse bands, kleinkunstenaars en songwriters.

Zondagochtenden openen Brigitte Heitzer en René van Kooten The Coffee en Music Club. Vier ochtenden spelen zij met bevriende muzikanten en vier talentvolle songwriters in een huiselijke setting.

Casa Lourdes Sessions – 8 november
met Veillon & Riou en Munnely & Mc Nulty 
Beleef een onvergetelijke avond op vrijdag 8 november met vier levende legendes uit de Bretonse en Ierse folk scene. Omlijst met gerechten uit de Italiaanse keuken in de setting van Club Lourdes. Neem uw beste vrienden mee en geniet samen van een muziekavond van internationale allure.
Lees meer >>

The Coffee & Music Club – 10 november
met Brigitte Heitzer & René van Kooten
Koffie en muziek zijn de ideale combinatie voor de zondagmorgen. Kom dit najaar vier keer op visite bij twee musicalsterren. Iedere editie brengen Brigitte Heitzer en René van Kooten nieuwe gasten mee voor steeds een ander concert.
Op 10 november vervangt LOUISE Brigitte, met een voorstelling die een ode brengt aan de ‘musical aan zee’.
Lees meer >>

Bekijk hieronder de foto’s van een geslaagde avond A Night Out Muziek Expeditie! De foto’s zijn gemaakt door Wouter Vellekoop.

Club Lourdes is een samenwerking van cultuuranker Muzee Scheveningen met het Zuiderstrandtheater. Bekijk het hele programma op de website van Club Lourdes.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.