Close icon

Scheveningse Salon: Art&Jazz

9 oktober 2019

Van 4 t/m 27 oktober vindt voor de 6e keer de Scheveningse Salon in Muzee Scheveningen plaats. Dit is een samenwerking met Art&Jazz, die een kunstenaars een podium biedt in de breedste zin van het woord.

Jubileumjaar
Dit jaar is het extra feestelijk omdat Art&Jazz dit jaar 10 jaar bestaat. Het idee is ontleend aan de Parijse Salon die voor het eerst in 1648 plaats vond.

De Scheveningse Salon organiseert workshops, activiteiten en voorstellingen omtrent muziek, poëzie, en films. Zij organiseren kinderpuzzelspeurtochten en dagelijkse rondleidingen met uitleg door de aanwezige kunstenaars.

6 oktober: Art & Jazz poëzie middag
Op zondag 6 oktober is er een Art&Jazz poëzie middag. Verwacht een middag vol poëzie en muziek van dichters en songwriters.

19 oktober: Juttevolgels maken
Op zaterdag 19 gaan kunnen de kleintjes juttevogels maken in Muzee Scheveningen. Juttevogels worden gemaakt van jutmateriaal van de vloedlijn. In deze workshop, geleid door Jacintha van Beveren, gaan kinderen met naald en draad werken aan een juttevogeltje.

2-17 november: Georganiseerde Chaos
Van zaterdag 2 tot en met zondag 17 november is er aansluitend aan de Scheveningse Salon de tentoonstelling “Georganiseerde Chaos” over 50 jaar Michael Toner in Muzee Scheveningen.

Voor meer informatie, bezoek de Art&Jazz website.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.