I Love The Seaside – Surf and Travel guide to Northwest Europe

24,75

De nieuwe I Love the Seaside Northwest Europe-editie is een gedrukte surf- en reisgids van 400 pagina’s over Noordwest-Europa (Engelse taal). Het boek neemt je mee langs de prachtige Lofoten in Noorwegen langs de westkust en de oevers van Zweden, Denemarken, de Duitse eilanden, Nederland, België en Normandië.

Over I Love The Seaside

‘I Love the Seaside’ combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Iedereen die ofwel zelf surft, een partner of familielid heeft die surft, of gewoonweg van de zee houdt, heeft met deze gids een kompas langs de noordelijke kust. ‘We verbinden reizigers, surfers en locals door te wijzen op de leukste surfspots, plekken om rond te hangen en to-do’s.’

Beschrijving

Over I Love The Seaside

‘I Love the Seaside’ combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Iedereen die ofwel zelf surft, een partner of familielid heeft die surft, of gewoonweg van de zee houdt, heeft met deze gids een kompas langs de noordelijke kust.

Met hun eerste editie bedienden de makers van de gids alle zee- en surf liefhebbers, met de beste tips rondom de bekende surf spots langs de kust van Frankrijk, Spanje en Portugal. De nieuwe gids is een ode aan de noordelijke contreien, van vergeet-niet-te-ademen zo mooi Lofoten in Noorwegen, de rustige Scandinavische kusten, de Noordzee stranden van de Wadden, Nederland en België, en de kliffen langs de Atlantische kust van Normandië. Dus niet alleen de surf spots zelf: wat de I Love the Seaside gidsen uniek maakt is dat juist de omgeving van de spots wordt beschreven; de makers selecteren de leukste adressen om te slapen, eten, drinken – plekken die met hart en ziel gerund worden. Ook vind je volop andere activiteiten zoals yoga, hike en bike routes, SUP, kajak, paardrijden, wijnproeven en meer. Je leest verhalen van ‘seaside locals’, lokale food facts en de sfeer van de plek wordt duidelijk beschreven.