Close icon

Vakantiewerk: kassa- en horecamedewerker

Ben je net klaar met je examens en op zoek naar een leuk vakantiebaantje in Scheveningen? Wil je deze zomer werken op een geweldige locatie vol geschiedenis en cultuur? Muzee Scheveningen is op zoek naar enthousiaste jongeren uit de buurt die ons team per direct willen versterken als kassa- en horecamedewerker!

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij Muzee? Stuur je cv en motivatiebrief naar Anne Nieuwhof, e-mail: [email protected]. Ook als je meer informatie wil, kan je contact opnemen via e-mail.

Over Muzee Scheveningen
Muzee Scheveningen is de plek waar vóór, dóór en mét Scheveningen het Schevenings erfgoed bewaard en doorgegeven wordt en waar het leven aan en met de zee in heden, verleden en toekomst getoond en besproken wordt. Muzee ligt in het hart van het dorp, vlakbij zee, precies daar waar de museale collectie is ontstaan. Muzee organiseert tentoonstellingen en tal van andere activiteiten, zoals theatervoorstellingen, lessen voor scholen en bijeenkomsten voor de buurt.

Muzee is een participatief museum, een museum voor iedereen. Wij nodigen iedereen van harte uit te reageren, ongeacht culturele en/of sociale achtergrond of beperking.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.