Schelpen uitverkoop

Muzee Scheveningen houdt nog één keer een grote schelpenverkoopdag in 2020.

Muzee Scheveningen (en daarvoor het Zeemuseum) is jarenlang een van de grootste verkooppunten van schelpen geweest in Nederland. Maar tijden veranderen en er is besloten om de schelpenverkoop af te bouwen.

Daarom wordt er nog één maal een grote schelpenverkoopdag georganiseerd en wel op zaterdag 22 februari 2020. Er wordt geen nieuw verkoopmateriaal meer aangeleverd, verkocht wordt nog enkel het bestaande schelpenbestand.

Dat is overigens nog een forse hoeveelheid, honderden soorten van bijna alle schelpenfamilies.

Op deze laatste grote schelpen verkoopdag is het de bedoeling dat zo veel mogelijk materiaal wordt verkocht. Daarom zullen de schelpen met hoge kortingen worden aangeboden. 

De hele benedenverdieping van het museum zal voor deze verkoopdag  worden ingericht met al het verkoopmateriaal. Van enkele soorten is ook een (kleine) voorraad aanwezig, dus wellicht ook interessant.

Dit is dus het moment om uw schelpencollectie aan te vullen!

Datum: zaterdag 22 februari 2020
Tijd: van 9.00 tot 17.00 uur
Plaats: Muzee Scheveningen
Toegang: gratis

De zeebiologische afdeling van Muzee Scheveningen blijft gewoon bestaan, inclusief de vaste presentatie in de Zeezaal en uiteraard de prachtige museale schelpencollectie. Die collectie is online in te zien via de collectiepagina van Muzee: http://collectie.muzeescheveningen.nl/

Het online bestellen van schelpen is niet meer mogelijk.