Personalia conferences

 

 Carina Meeldijk  – ‘Thuis ging het wél heel goed’

Carina heeft verscheidene workshops en zanglessen gevolgd, voornamelijk op het gebied van musical en muziektheater. Ze zingt en vertelt graag over kleine en grotere ergernissen in het leven: herkenbare situaties, die ze op haar eigen manier bekijkt en beschrijft.

Yara van Engelen – ‘Fluiten mag’ 

Yara is  20 jaar en studeert dit jaar af aan de Paul van Vliet Academie. Zij kan zich niet herinneren of cabaret maken een bewuste keuze is geweest. “Ik maak zoveel stomme dingen mee dat ik wel móest.”

Tamara van der Lo – ‘Met een kern van waarheid’

Deze conference is Tamara’s afstudeerproject aan de Paul van Vliet Academie.

Thom Ferwerda – ‘Zonder titel’

Cabaretier, columnist, presentator, student en Hagenees.  Thom geeft iedere zondag 11:30 uur zijn keek op de week bij Kunstlicht op Den Haag FM,  in het Vrolijk Intermezzo.

Maarten Mantel – ‘Dan Maar Koffie’

Maarten is tweedejaars student aan de Paul van Vliet Academie. Hij schrijft graag liedjes en houdt van grapjes maken, kortom: Maarten is cabaretier. Soms begeleidt hij zichzelf op de piano. Maarten komt uit Castricum (Noord-Holland) en hoopt daar nog lang vandaan te kunnen komen.

Hugo van Eck – ‘Recht door zee’

Hugo is schrijver, dichter, acteur en cabaretier. In zijn voorstellingen heeft hij het graag over actualiteit, politiek en maatschappij.  Op het scherpst van de snede praat hij over invalshoeken, perspectieven en ongefundeerde meningen die achteraf vaak van hemzelf blijken te zijn.

 

 

Samuel Dirkse, Lieke Neuman & Hayo Nieuwenhuis, Thom Ferweda

 

 

Personalia zang

 

Cúnla Williams is zangeres en tweedejaars aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze richt zich vooral op de expressiviteit in teksten en muziek, en laat zich, naast jazz, door verschillende stijlen inspireren.

Tamara Baas is jazz zangeres met een eigenzinnig en warm stemgeluid. Ze besteedt veel tijd aan componeren en heeft een grote passie voor Braziliaanse muziek. Momenteel studeert ze aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Herman Otten zei z’n Antwerpse wortels gedag om een opleiding jazz zang te volgen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Op verkenning naar een ultieme eigen ‘sound’ en stijl proeft hij graag van al het moois dat jazz te bieden heeft. Op dit concert kunt u hem aan het werk zien met twee stukken van zijn grootste ’singer-songwritende’ en kleinkunst zingende helden.

Mila Veldkamp is eerstejaars student jazz zang aan het Koninklijk Conservatorium. Behalve met jazz houdt zij zich bezig met allerlei andere stijlen en stromingen die haar inspireren.

Luca Warmer stort zich wekelijks in jamsessies, treedt op met gitaristen en zingt waar en wanneer zij maar kan. “Wat ik leer op het Haags conservatorium, wordt de basis voor het vervolg van mijn droom: een eerste eigen album, met een mix van jazz en verwante stijlen. Wat ik wil is mensen raken, hen meenemen, hen verwonderen met vragen, antwoorden en emoties.”