Coronavirus maatregelen

Update: 24 maart 2020, 16:45 uur

Muzee sluit tot 1 juni

Naar aanleiding van de uitbraak van het corana (covid 19) virus en de maatregelen zoals opgelegd door het RIVM, de adviezen van onze brancheverenigingen én onze zorg voor jullie aller welzijn heeft Muzee helaas moeten besluiten tot 1 juni 2020 te sluiten voor alle publieksevenementen.

Dat betekent dat het museum niet open is voor bezoekers, er geen voorstellingen plaatsvinden in het cultuuranker, er geen museumlessen zijn én dat alle sociaal culturele evenementen en verhuringen tot 1 juni niet doorgaan.

Hebt u kaarten gekocht?

Bezoekers die kaarten hebben gekocht voor voorstellingen in deze periode worden zo snel mogelijk gecontacteerd met meer informatie.

Voor de voorstellingen die worden afgelast ontvangen bezoekers een tegoedbon ter waarde van de eerder gekochte kaarten. Deze tegoedbon is onbeperkt geldig. Bezoekers kunnen kaarten ook ruilen voor een andere voorstelling.

Bij verplaatsing van een evenement blijven de gekochte kaarten geldig. Mochten bezoekers liever toch een tegoedbon ontvangen of naar een andere voorstelling willen gaan, dan kan dat, mits er plaatsen beschikbaar zijn.

Updates

Het kantoor werkt wel (zo veel mogelijk thuis) door. Houd onze website en Facebook in de gaten voor updates en nadere berichtgeving.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@muzee.nl.