Als u met de auto komt:

Er bestaat de mogelijkheid tot parkeren vlak bij het museum: gratis parkeren tot 13.00 uur, daarna betaald parkeren voor een periode van 2 uur (parkeermeter). Langer (betaald) parkeren kunt u in de parkeergarage aan de Nieuwe Parklaan 248 (direct naast het Circustheater).

Gratis parkeren in Scheveningen is alleen rond de haven, wat op 15 min. lopen van het museum is. Dit is een leuke wandeling door oud Scheveningen.

Openbaar vervoer:

  • Tram 9, De halte Stevinstraat bestaat niet meer, halte bij het AFAS theater, richting stad of terug lopen en rechts de Neptunusstraat in en even doorlopen.
  • Bus 21, halte Stevinstraat. Stevinstraat uitlopen tot u bij de Neptunusstraat bent.
  • Tram 1 en bus 22, halte Scheveningse Slag. Rotterdamsestraat inlopen en vervolgens de Renbaanstraat uitlopen. Aan het einde linksaf tot u bij het museum bent.
  • Bus 22 of 23, halte Gentsestraat. Stevinstraat uitlopen (de huisnummers worden lager) tot u bij de Neptunusstraat bent. Aan de rechterkant ziet u het museum bij een oude vuurtoren.

Het museum is rolstoeltoegankelijk

Het hele museum is rolstoeltoegankelijk

 

 

 

Er is een speciaal toilet voor rolstoelgebruikers, voor mindervaliden is de bovenverdieping goed bereikbaar met de lift.