Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rose Stories & Studio Figur: Ssst! (2+)

25 oktober 2019 om 10:00 - 11:00

€7,00

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. Ssst! Stil! Want ze hebben een plan. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Maar dan … Hoi! Het kleinste jagertje zwaait vrolijk naar de vogel. Ssst! Stil! De twee grootste jagers zwaaien met hun netje en … de vogel vliegt weg. Maar de jagers geven niet zo makkelijk op. Want ze hebben een plan! Alleen lijkt het kleine jagertje iets anders van plan te zijn …

In Ssst! neem je samen met je kind plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten.

De voorstelling is voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en duurt 40 minuten.

Let op: deze voorstelling vindt plaats in Club Lourdes, 2e Messstraat 108.

Tip: Muzee Scheveningen is op 300 meter loopafstand van Club Lourdes. Bezoekers van de voorstelling Ssst! kunnen na afloop bij Muzee cakjes versieren in het museumcafé (1 euro), het museum bezoeken of meedoen aan de workshop Spacekostuum maken.

 

Kaarten voor deze voorstelling kunnen gekocht worden via deze link: Ssst! voorstelling Club Lourdes.

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
25 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€7,00
Evenement Categorie:

Locatie

Club Lourdes aan Zee
2e Messstraat 108
Scheveningen, 2586 XG
+ Google Maps
Telefoon:
070-3500830

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830