Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsconcert

13 januari om 14:00 - 17:00

€2,50

Op zondag 13 januari verwelkomt Muzee Scheveningen het koperkwintet van het Residentie Orkest samen met het kinder-leerorkest The Residents en kindertheaterkoor De Zeesterren.
Het koperkwintet zal een typisch nieuwjaarswalsje ten gehore brengen maar speelt ook serieuzer werk zoals Nessun Dorma van Puccini.
Samen zullen zij aanstaande zondag tweemaal een verrassend nieuwjaarsconcert spelen, om 14.00 uur en om 16.00 uur.

The Residents

The Residents is een belangrijk maatschappelijk en verbindend project van het Residentie Orkest. In dit project krijgen leerlingen van basisscholen uit zogenaamde ‘krachtwijken’ in Den Haag wekelijks les op een instrument en spelen ze in orkestjes met verschillende samenstellingen. Jaarlijks participeren zo’n 600 leerlingen aan dit project. Nieuw dit jaar is het Residents stadsorkest waarin elke leerling uit heel Den Haag kan plaatsnemen. Het stadsorkest repeteert wekelijks op de woensdagmiddag in Theater de Vaillant. Het orkest dat zondag zal spelen is van de Gelderlandschool, een school uit Escamp.

Kindertheaterkoor de Zeesterren

Het Scheveningse Kindertheaterkoor de Zeesterren bestaat sinds 2004. Kinderen tussen de 5 en 15 jaar zingen hier liedjes die geschreven en ingestudeerd worden door Monique Harteveld. De meisjes en jongens van Kindertheaterkoor de Zeesterren laten wekelijks tijdens de repetitie op maandagavond hun prachtige stemmen horen en doen veel zang- en podiumervaring op! Ze bewegen en spelen toneel en dat kan je zien tijdens dit concert.

De entreeprijs voor dit concert is € 2,50. Houders van een Ooievaarspas ontvangen 50% korting. Het museumcafé van Muzee is op 13 januari vanaf 12.00 uur geopend. Aanvang van het concert is om 14.00 en om 16.00 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar onderaan deze pagina en bij de receptie van het museum.

 

Jeugdorkest The Residents

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830