Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muzee ft. Beachclub Indigo

12 november 2017 om 14:30 - 18:30

€5

Lazy Sunday afternoon, zondag 12 november 14.30 uur:

Schevenings feestje door Muzee Scheveningen, Trashure hunt en Beachclub Indigo

Beachclub Indigo, Muzee Scheveningen en TrashUre Hunt slaan de handen ineen en organiseren een lazy sunday afternoon met live muziek en activiteiten voor de kinderen. Deze unieke samenwerking is tot stand gekomen door een gemeenschappelijke behoefte van deze drie partijen: namelijk het organiseren van een evenement voor bewoners uit Scheveningen.  

Beachclub Indigo feel in de winter met Pat Smith
Tamara Peers van Muzee Scheveningen (rechts op de foto) zag een unieke kans om in de winter het strandseizoen nog even door te trekken door in samenwerking met Beachclub Indigo een nieuw concept neer te zetten. Eva Wiewel (eventmanager van Beachclub Indigo, links op de foto): ‘Wij organiseren tijdens het zomerseizoen grote feesten op het strand in onze eigen beachy- en hippie feel voor mensen tot ver buiten Scheveningen. Indigo is opgericht door echte Scheveningers en het leek ons meteen leuk om in de winter een evenement met onze eigen ‘feel’ neer te zetten voor de mensen in Scheveningen’. Speciaal voor dit evenement treedt de Scheveningse artiest, zanger, kunstenaar Pat Smith op met in het voorprogramma de talentvolle op Scheveningen woonachtige singer-songwriters Something like Sunshine.

TrashUre Hunt kunstexpositie
Dat TrashUre Hunt erbij hoort staat voor de dames buiten kijf. ‘Ralph heeft een nieuwe kijk op recreatie op Scheveningen gegeven door afval op het strand te verzamelen’ zegt Tamara. Hij pakt het groots aan en weet op originele wijze bewustwording te creëren over een belangrijk onderwerp dat ons op Scheveningen allemaal aangaat: het behoud van een schoon strand- en zeeleven. Ralph komt daarover vertellen op 12 november en natuurlijk gaan we ook in de buurt op TrashUre Hunt avontuur. Tevens is er een tijdelijke TrashUre Hunt kunstexpositie in Muzee gemaakt van het materiaal dat op het strand door mensen gejut is.

Kinderactiviteiten
Terwijl de ouders de expositie van TrashUre Hunt bekijken en ontspannen onder het genot van een drankje kunnen luisteren naar live muziek van Pat Smith en Something like Sunshine, zijn er voor kinderen tussen 3–10 jaar verschillende activiteiten zoals een workshop ukelele, jutten en kunst maken met TrashUre Hunt.

 

 

Entreeprijs: 5 euro (early bird ticket online verkrijgbaar onderaan deze pagina) / 7,50 euro aan de kassa.

Wanneer: zondag 12 november, vanaf 14:30 tot 18:30
Waar: Muzee Scheveningen / Neptunusstraat 90-92

Programma:
– 15:00 TrashUre Hunt expositie & TrashUre Hunt avontuur
– 15:30 Something like Sunshine
– 16:30 Pat Smith

 

 

 

Gegevens

Datum:
12 november 2017
Tijd:
14:30 - 18:30
Kosten:
€5

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830

Tickets