Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Magda Mendes in concert – UITVERKOCHT!

13 mei 2018 om 15:30 - 17:00

€15

Magda Mendes, geboren en getogen in Lissabon, woont sinds tien jaar in Nederland en heeft de afgelopen jaren de Nederlanders kennis laten maken met de uit Lissabon afkomstige Fado. Zij tourde met haar programma ‘Silêncio! de fado dwaalt door Rotterdam en Amsterdam’ langs alle uithoeken van de havenstad en van de hoofdstad en bereikte zo een groot publiek.

Met haar nieuwe album Oliveiras slaat ze een nieuwe weg in, verlaat ze de stad. Samen met Ward Veenstra schreef ze liedjes die stem geven aan verhalen die aan het vuur ontsnapt zijn. Verhalen over hoe haar vader António Oliveira dezelfde wortels lijkt te hebben als de eeuwenoude olijfbomen uit zijn geboortestreek. Over hoe de bewoners en de bomen van deze streek zonder stem achterbleven en over hoe ook Magda´s wortels aan haar trekken sinds zij haar geboortegrond heeft verlaten.

Gitarist en medecomponist  Ward Veenstra zal de luisteraars kennis laten maken met diverse Portugese snaarinstrumenten die er voor zullen zorgen dat zij meegenomen worden op de door Magda bezongen reis door Portugal. Percussionist Udo Demandt schildert onderweg de kleurrijke ritmische landschappen met zijn unieke samenstelling van Mediterraanse instrumenten.

Bezetting:

Magda Mendes – zang

Ward Veenstra – gitaar

Udo Demandt – percussie

video links:
Pela calçada
Fado do Silêncio

voor meer info:
www.magdamendes.com

 

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
13 mei 2018
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830