Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Friday Night Jazz: Julia Phillipens

12 oktober om 20:30 - 22:00

€15

VRIJDAG 12 OKTOBER 2018 – JULIA PHILLIPENS VAN FUSE

Elke tweede vrijdag van de maand vindt in Muzee Scheveningen een optreden plaats in de serie Friday Night Jazz. De geweldige sfeer, goede akoestiek en aanwezige bar zorgen keer op keer voor een daverend succes.

De Nederlandse violiste Julia Philippens is als musicus boven de genres uitgegroeid. Na haar klassieke opleiding is het improviseren op jazzmuziek of hedendaagse klassieke muziek een tweede natuur geworden.

Na Cum Laude afgestudeerd te zijn in 2011, studeerde ze summa cum laude af voor haar Jazzviolin Masters diploma, waarbij ze de aantekening kreeg dat ze een ‘unieke, baanbrekende violist is met een stralende podiumpersoonlijkheid’.

Tijdens haar studie is Julia mede-oprichter van Fuse waarvoor ze speelt, arrangeert en componeert. Met hun gedurfde benadering van snaarmuziek en een bijpassende podiumpresentie, werd Fuse al snel een one-to-watch-formatie op het snijvlak van het Nederlandse muziekleven. Ze voerden meer dan 120 shows uit in bijna twee jaar, in een breed scala van podia, zoals het Rijksmuseum, Vredenburg, Paradiso, in The Concertgebouw Tracks-serie, Wonderfeel en in clubs, kerken, concertzalen en woonkamers in heel Nederland.

Fuse is momenteel de huisband van het Nederlandse tv-programma ‘Podium Witteman’. Ze treden op bij ‘De Wereld Draait Door’ en zijn te horen op Radio 1, 2, 4 en 6. Julia componeerde de openingstune van het kunstprogramma ‘Opium’.

Fuse kreeg in 2016 een Edison Award nominatie voor hun debuutalbum “Solo”.

Het optreden in de Scheveningenzaal begint om 20.30 uur.
Toegang € 15,00. Ooievaarspas 50% korting.

De volgende artiesten treden op:

Julia Phillipens – Viool 

Karel Boehlee – Piano

Tobias Nijboer – Contrabas

Hans Braber – drums

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€15

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830