Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jazz in Zicht met Michael Varekamp – Kerstspecial

24 december 2017 om 15:30 - 18:00

€15

 

 

Zondag 24 december, 15.30 uur:

A Swingin’ Christmas met Michael Varekamp, Philip Harper en Machteld Cambridge

Op de voormiddag van Kerstmis verwelkomt Michael Varekamp u hartelijk in zijn ‘eigen huiskamer’ in Muzee Scheveningen en laat voorafgaand aan zijn concert met filmpjes en anekdotes de ins en outs zien van de inspirerende en soms even merkwaardige wereld van de jazz en de glitter & glamour.

Onder Amerikaanse jazzmusici is het sinds jaar en dag een goede gewoonte om tenminste één keer in je leven een kerstplaat te maken. Louis Armstrong, Frank Sinatra, Mahalia Jackson, Ray Charles, Wynton Marsalis, allen moesten eraan geloven. Nader bekekeken zijn het prachtige songs die de tijd van het jaar van een gouden randje voorzien.

Jazz- en gospelzangeres Machteld Cambridge zal Have yourself a merry Little Christmas, Let it snow en Silent Night dan ook gloedvol vertolken op deze bijzondere middag die inmiddels is uitgegroeid tot een mooie jaarlijkse traditie! Als geen ander weet Michael Varekamp met zijn band een fijne sfeer te creëren en het publiek met zijn anekdotische vertelkunst, fijnzinnige humor en virtuoos spel tot groot enthousiasme te brengen. Mis deze kans niet op een uniek en hartverwarmend kerstconcert!

De band bestaat verder uit een all star cast met onder andere pianist Mark van der Feen, Michael Varekamp en Machteld Cambridge. Special guest is de Amerikaanse meestertrompettist Philip Harper, die onder andere furore maakte met de fameuze Art Blakey.

Enige jaren geleden bestormde trompettist/zanger Michael Varekamp de Nederlandse theaters met de hitvoorstelling Louis! Hierin werd uitgebreid stilgestaan bij de muziek en levensloop van zijn jeugdheld Louis Armstrong. Later volgende de eveneens goed ontvangen voorstelling I’m a Soulman en gaat Lady Sings The Blues januari 2018 in première in de Nederlandse theaters.

 

Line Up:

Michael Varekamp – Trompet & Vocals

Philip Harper  –  Trompet & Vocals

Machteld Cambridge –  Vocals

Mark van der Feen  –  Piano

Ben Schroeder  –  Drums

Vincent Kuiper – Contrabas

 Datum:

Zondag 24 december 2017, aanvang 15.30 uur.

Entree:

De toegangsprijs inclusief museumbezoek bedraagt € 15. Houders van een ooievaarspas krijgen 50% korting.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website onderaan deze pagina of bij de kassa van Muzee.

 

Michael Varekamp en Machteld Cambridge

 

 

 

 

 

Philip Harper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
24 december 2017
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830

Tickets