Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Coba en de Cobats: liedjesprogramma

2 februari om 20:30 - 22:00

€15

‘De Mooie Scheveningse Meid’

‘De Mooie Scheveningse Meid’ is een gevarieerd liedjesprogramma gezongen door Coba en haar drie Cobats. De rode draad die de liedjes met elkaar verbindt is het bewogen leven van Scheveningse Alie, kind uit een straatarm vissersgezin en diens zoektocht naar geluk.

Met een heerlijke mix van liedjes van alle tijden en genres, met de nadruk op herkenning, een lach en een traan, met soms een vette knipoog maar bovenal met een hoop gezelligheid.

Wie is Coba?

Zangeres Coba, het hoogblonde alter ego van comedienne Jeannette Scheffer-van Maren, zingt vanuit haar vrouw-zijn, haar zekere leeftijd en, wijs geworden door een lang cafeleven, vanuit de nodige mensenkennis. Haar publiek is, zodra het in de zaal zit, de klantenkring uit haar gemoedelijke buurtcafe. Scheffer koos haar Nederlandstalige repertoire zorgvuldig uit de schatkamers van de Nederlandstalige kleinkunst tot aan het meezingrepertoire uit de oude cafe’s. Met haar melancholieke stem en de immer om de hoek aanwezige dubbelzinnigheid geeft ze gestalte aan een vrouw die vol in het leven staat en de wereld bekijkt met een meelevend en warm kloppend hart.

Coba en Cobats:

Jeannette Scheffer-van Maren/Coba: zang

Rik Fennis: gitaar en zang

Evert Willemstijn: contrabas en zang

Rob Sprinkuizen: drums,special effects en zang

 

 

Coba

Gegevens

Datum:
2 februari
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830

Tickets