Tijdens de krokusvakantie, de zomervakantie, de herfstvakantie en soms de kerstvakantie zijn er workshops of andere bijzondere activiteiten voor kinderen in het museum of op de vuurtoren.

WORKSHOP MOZAIEK

Tijdens de zomervakantie 2017 zijn er in Muzee Scheveningen weer leuke activiteiten voor kinderen. In de spannende tentoonstelling over de Romeinen is een Romeinse ridder te paard en een miniatuur Romeins fort te zien.

Gedurende de hele zomervakantie worden in Muzee elke dinsdag en donderdag workshops gegeven. Kinderen kunnen tijdens deze workshop een mozaïek maken. Ze krijgen een vierkant, rond of hartvormig schilderijtje en dat gaan ze invullen met mooie mozaïeksteentjes van verschillende kleuren glas.
Als het schilderijtje klaar is kan dit een mooi plekje krijgen in hun kamer.

Deelname aan de workshop kost € 6. Met de vakantiepas krijgen de kinderen (bij deelname aan de workshop) en maximaal twee begeleiders gratis entree.

De workshops worden gegeven op dinsdag en donderdag van 11 juli t/m 17 augustus in de ochtend van 10.30 tot 12.00 uur en in de middag van 13.00 tot 14.30 uur. Reserveren voor de workshop kan telefonisch via telefoonnummer: 070 3500830.
Reserveer tijdig want: vol is vol!

Na de workshops is er misschien nog tijd over om met een speurtocht op zoek te gaan naar Asterix en Obelix, die zich verstopt hebben in Muzee. Als je de speurtocht goed gemaakt hebt kun je in de winkel van Muzee een Romeinse munt ophalen.

 Muzee is bereikbaar met tram 1 en 9 en bus 21, 22 of 23.