Muzee Scheveningen is één van de grootste verkooppunten van schelpen in Nederland.Twee maal per jaar wordt er in Muzee een schelpendag = verkoopdag gehouden. Dit is het moment voor de verzamelaar om zijn collectie aan te vullen.

Deze schelpendagen in Scheveningen zijn inmiddels al bij velen een bekende gebeurtenis: de winkellades met duizenden schelpen gaan open en al het materiaal wordt overzichtelijk uitgestald. Ook is er voor deze dag nieuw materiaal aangekocht.
Alles van goede kwaliteit en natuurlijk voorzien van een etiket met alle data.
Schelpenverzamelaars kunnen hun collectie uitbreiden  en hun mede verzamelaars (weer) ontmoeten.

 

Voluta ebraea

De voorjaars schelpendag zal gehouden worden op zaterdag 15 april 2017. Deze schelpendag wordt georganiseerd met medewerking van externe standhouders.
Het aanbod aan schelpen en andere zeedieren uit de hele wereld is hierdoor aanzienlijk en zeer gevarieerd. De dag dus voor de schelpenverzamelaar of voor wie de vormen- en kleurenpracht van schelpen eens wil bewonderen. Ook zijn er weer tweedehands boeken in de verkoop.

In de Muzee winkel vindt u behalve schelpen ook sieraden, gemaakt van natuurlijke materialen zoals schelpparelmoer en edelsteen tegen zeer redelijke prijzen.
U bent welkom vanaf 10 uur.

 

Lyria delessertiana
Lyria delessertiana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten welke schelpen er in de Muzee schelpenwinkel te koop zijn?
Het totale aanbod vindt u in deze lijst.